Wednesday, December 15, 2010

ASKMARA BUMBUM CREAM

ASKMARA BUMBUM CREAM

.

Askmara Bumbum Cream - Memantapkan Zakar... Terbaik Beb
Askmara Bumbum Cream dihasilkan 100% dari esktrak herba semulajadi untuk kegunaan kesihatan zakar lelaki. Ianya krim terbaik untuk lelaki prihatin terhadap zakar mereka.

Khasiat Askmara Bumbum Cream
1.Memantapkan dan memberi kekuatan hebat pada zakar.
2.Memberikan rasa segar dan bersih pada zakar.
3.Menjaga kesihatan kulit zakar.
4.Meningkatkan prestasi seksual dan menambah masa ketika berjimak.
5.Melancarkan peredaran darah dikawasan zakar.
6.Mencegah pancutan pramatang.
7.Mencegah masalah prostat.

'Krim penggunaan peribadi anggota sulit didapati memberi kesan baik kepada zakar, membuat kulit zakar segar dan sensitif. Membuat tisu cergas dan struktur zakar kukuh. Lelaki yang mempunyai lemah daya kawalan ejakulasi dapat mengawalnya melalui sistem bio-feedback. Mereka yang mencapai ereksi yang kurang mantap mendapati ereksi mereka lebih mantap. Kajian mendapati dengan menggunakan krim Plasibo iaitu krim tanpa ramuan herba tidak memberi apa-apa kesan positif kepada pengguna.' - Pakar Sakit Tuan No. 1 Malaysia.

Kandungan Askmara Bumbum Cream
Gamat
Gamat merupakan sejenis haiwan invertebrata yang mempunyai khasiat dan nilai terapeutiknya yang mengkagunkan.Analisa keatas tubuh dan cecair selom Gamat mendapati yang ianya tinggi dengan kandungan protein yang melebihi 44%, manakala karbohidrat antara 3-5% dan lemak sebanyak 1.5%. Komponen-komponennya termasuklah asid amino esential, kolagen, vitamin E, zat-zat galian seperti kromium, ferum, kadmium, mangan, nikel, kabalt dan zink.


Habbatus Sauda
Kehebatan Habbatus Sauda sebagai sejenis herba yang mujarab dan diiktiraf di dalam Al-Quran.Kandungan Habbatus Sauda seperti zat kalsium, besi sodium, dan potassium.Fungsi utama sebagai pengimbangan enzim dalam kestabilan hormon-hormon seksual.


Cengkih
Ekstrak cengkih telah digunakan sebagai penggalak seks semenjak abad pertama oleh Dinasti Han. Kajian mendapati ekstrak cengkih ini bertindak sebagai antioksidan.Bahan yang dihasilkan dapat menghalang kerosakan sel tubuh dan ekstrak ini amat berkesan untuk merawat dan mencegah jangkitan kuman dan bakteria terutamanya di kawasan alat sulit lelaki.

Rosemary
Rosemary dikenali sebagai herba pengasih. Komposisi Asid Rosmaric yang dihasilkan 4 kali lebih aktif daripada Pycnogenol, dimana kandungannya 100 kali lebih aktif dari Vitamin C dan E. Ekstrak ini berfungsi untuk melancarkan saluran darah yang tersumbat. Komposisi utama ekstrak ini ialah asid caffeic dan rosmarinus asid bagi mengaktifkan sperma yang lemah.


Tea Tree Oil
Ekstrak ini banyak digunakan dalam penjagaan kesihatan terutamanya penjagaan kulit.Ia merupakan agen bagi antikulat dan antibakteria yang mujarab dalam penyediaan barangan utuk penjagaan kulit.Pati minyak Tea Tree yang digunakan dalam kandungan krim Askmara Bumbum Cream dihasilkan secara penyulingan menggunakan daun segar selepas dituai.


Cara Penggunaan Askmara Bumbum Cream
Askmara Bumbum Cream digunakan 2 kali sehari. Waktu sebaiknya adalah selepas mandi pagi dan selepas mandi petang.


LANGKAH 1: Picit sedikit krim di hujung jari tangan dan sapukan mengikut gerakan menaik ( ikut arah anak panah) daripada hujung dubur sehingga ke bawah buah zakar. Sapuan ini mengambil masa lebih kurang 20 saat. Jangan sapukan di atas buah zakar.LANGKAH 2: Sapukan krim pada bahagian hujung zakar dan keseluruhan zakar mengikut gerakan menaik (ikut arah anak panah) sehingga krim meresap ke dalam kulit.


Jika untuk kegunaan tahan lama semasa berjimak, gunakannya 1 jam sebelum bersetubuh.

Anda akan merasai perubahan selepas 7 hari. Askmara Bumbum Cream merupakan krim penjagaan dan pemulihan untuk lelaki. Jadi anda perlu menjadikannya sebagai amalan harian anda. InsyaALLAH zakar anda akan kekal aktif walaupun anda telah berusia,

Untuk mereka yang telah berusia, anda akan dapat merasai perubahannya selepas 120 hari iaitu lebih kurang 3 bulan. Askmara Bumbum Cream tidak mengandungi bahan kimia. Ianya 100% dari esktrak semulajadi.

Kajian Klinikal Askmara Bumbum Cream
Kajian klinikal dan penyelidikan selama 5 tahunterhadap herba-herba terpilih ini yang di uji keatas 490 lelaki menghasilkan keputusan yang memberangsangkan, membuatkan Askmara Bumbum Cream amat dipercayai dan laris di pasaran sebagai penggalak seks yang ideal untuk merawat lelaki yang kurang daya ereksi.

Ringkasan Kajian Berterusan
Purata umur peserta adalah >48 tahun. 6 dari 10 peserta yang dipilih menggunakan dadah prekripsi konvensional dan ubatan herba. Kenyataan mereka menunjukkan bahawa Askmara Bumbum Cream ADALAH SANGAT BERKESAN, dapat mengalami tempoh ereksi yang lebih lama serta tiada kesan sampingan.


0 comments:

Post a Comment